dimarts, 24 de setembre del 2013

Peix a la taronja amb espàrrecs

Avui tornem a preparar peix blanc al vapor, però aquesta vegada li hem donat un toc `diferent amb polsim de pell de taronja i acompanyat amb espàrrecs.



Ingredients:
  • 4 filets de llenguado (o qualsevol altre peix blanc: orada, gall, halibut...)
  • 2 patates
  • 1 paquet d'espàrrecs verds
  • 1 cullerada de pell de taronja molta (triturada)
  • 1 litre d'aigua

Elaboració:
Tirem el polsim de la pell de taronja damunt dels filets de peix i els posem a la safata del recipient Varoma.
Triem els espàrrecs, arquejant-los per trencar la part dura del final de la part tendra que posem al centre del recipient Varoma.
Pelem les patates, les tallem a rodantxes amb la mandolina i les disposem al recipient Varoma, pel voltant dels espàrrecs.
Omplim el vas de la Thermomix amb 1 litre d'aigua (o un caldo) i escalfem a temp. Varoma durant 30' a vel. 1.
Acabada la cocció salem bé i emplatem.