Un plat de pasta de tardor, que combina perfectament les verdures amb la pasta i formatge tant preferits dels nens: pasta amb porros i carbassa.
Ingredients:
200gr de pasta (curta: tipus llacets, tirabuixons, taurons, pinyons...)
50ml oli d'oliva
200gr de porros
400gr de carbassa
alfàbrega
formatge ratllat o a dauets
nou moscada
sal i pebre
Elaboració:
Es bull la pasta al dente, segons marca el paquet. Després es condimenta amb la sal, pebre i nou moscada i es reserva.
Mentrestant es va tallant el porro a rodantxes.
Es sofregeix el porro i quan està mig cuit (es comença a daurar) s'afegeix la carbassa que haurem anat tallant a dauets petits.
Es barregen les verdures amb la pasta cuita, s'espolvoreja amb l'alfàbrega picada i amb el formatge.
Ja està llest !
Variant:
Es pot gratinar per fondre o enrossir el formatge.
S'hi pot afegir ametlla ratllada.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada