Ingredients:
- 2 carbassons
- 2 ous
- 130gr de farina
- llevadura royal
- formatge en pols
- 2 iogurs grecs
- suc de llimona
- cilantre (o julivert)
- oli, sal i pebre
Elaboració:
Ratllar el carbassó, posar-lo en un colador i tirar-hi sal perquè li marxi l'aigua interna. Acabar-ho de prensar per ajudar.
Batre els ous, incorporar-hi el carbassó, la farina i la llevadura. Salpebrar.
Afegir-hi el formatge en pols i si cal una mica de pa ratllat (per espessir).
Posar una paella amb oli al foc i amb l'ajuda de 2 culleres anar-hi fregint les torradetes, banda i banda.
Barrejar els iogurs amb una mica de suc de llimona, sal i pebre i cilantre picat.
Servir la salsa de iogur en un bol i les torradetes al voltant.
Font de la recepta: http://www.lasrecetasdemj.com
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada